REYHAN MUN
Ölüm Tarihi :5/19/2018

Parabaşlı Yolu Yapılıyor

Tarih 17 Temmuz 2016, 22:20 Editör Yeşilova Belediyesi

Yeşilova Belediyesi yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Parabaşlı Mahallesine 5 km'lik yol çalışması yapılmaktadır. Halkımıza hayırlı olsun.

Yeşilova Belediyesi Fen İşleri ekipleri Belediye Başkanımız Adnan BAYRAKTAR idaresinde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Parabaşlı Mahallesine 5 Km'lik yol çalışması bu hafta tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Başkan "İmkanlar ölçüsünde Yeşilova için en iyisini yapacaklarını, Yeşilova'nın herşeyin en güzeline layık olduğunu, çalışmalarının aralıksız devam edeceğini" belirtti.

Başkan; "Allah'ın izni ile hükümetimizinde destekleriyle 2016 yılında Yeşilova'da asfaltsız yol kalmayacağını" belirtti.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun. Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR'ın Ramazan-ı Şerif ayı kutlama mesajı.

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı Başkan Adnan BAYRAKTAR, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Ç...

2015 YILIN BAŞKANI