SABRİYE USLU
Ölüm Tarihi :8/28/2018

Çanakkale Zaferinin 102.Yılı Kutlu Olsun

Tarih 16 Mart 2017, 23:31 Editör Yeşilova Belediyesi

Bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.
Adnan BAYRAKTAR | Belediye Başkanı

Çanakkale Zaferinin 102.Yılı Kutlu Olsun

18 Mart 1915, Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir. Bu tarih, gerek taarruz gerekse savunma savaşlarının başarılarıyla dolup taşan Türk kahramanlık tarihinin en onur verici, en parlak sayfalarından biridir. Sevinç ve coşkuyla kutladığımız Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümünde, bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun Bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, me...

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98.Yılı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98.Yılı Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR; İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. Yılını kutladı.

2015 YILIN BAŞKANI