DERYA KISA AKGÜN

Tarih 25 Temmuz 2017, 10:27 Editör Yeşilova Belediyesi

“15 TEMMUZ” AKSARAY MİLLİ İRADE MEYDANINDA MUHTEŞEM BİR PROGRAMLA ANILDI

AKSARAY, 15 TEMMUZ’DAKİ GİBİ TEK YÜREK OLDU
Aksaray'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü kapsamında çok güzel bir program düzenlendi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN KONUŞMASI HEYECANLA TAKİP EDİLDİ

Aksaray’da Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan ve çok sayıda etkinlikle şehitlerin anıldığı, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen anma programı da canlı olarak izlendi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in duası ile başlayan programı izleyen yüzbinlerce Konyalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını da heyecanla takip etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “15 Temmuz bize göstermiştir ki devlet olarak, millet olarak da güçlü olmak zorundayız. Eğer güçlü değilsek bize bir tek gün bile yaşama hakkı vermeyecek o kadar çok düşman pusuda bekliyor ki isimlerini tek tek saymaya kalksam çok ciddi uluslararası krizle karşılaşırız” ifadelerini kullandı.

BAŞARAMAYACAKSINIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Onlara geçtiğimiz yıl 15 Temmuz’un ardından verdiğim mesajı bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, ülkemize diz çöktüremeyeceksiniz, halkımıza boyunduruk vuramayacaksınız, bizi yolumuzdan geri döndüremeyeceksiniz. Darbeci soysuzlar da onları üzerimize salanlar da bundan sonra rahat yüzü göremeyecektir. Suyunu içtikleri, ekmeğini yedikleri vatanlarını Pensilvanya’daki şarlatanın emriyle 1 dolara satanlar zindanlarda çürüyüp giderken bu Meclis milletimize hizmet etmeye devam edecek. Darbeciler Meclisi bombalarken ne kadar alçaldılarsa milletvekillerimiz de o Meclisin çatısı altında istiklalimize ve istikbalimize sahip çıkarak o derece yüceldiler” diye konuştu.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı Milli İrade Meydanında halka hitaben yaptığı konuşmada anma etkinliklerinin, 16 Temmuz'a kadar devam edeceğini söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 15 Temmuz gecesi meydanları doldurduklarını belirten Başkan Yazgı, "O gece korkmadan, çekinmeden ve hiçbir şeyden tedirgin olmadan meydanları doldurduk. Üstünden bir yıl geçmesine rağmen o günleri unutmayacağız ve unutturmayacağız. Hainleri, kendisini din kisvesi altında salya sümük ağlayarak milleti kandıran sahtekârı unutmayacağız. O sahtekâra kanan ve milletin üstüne bomba atan hainleri unutmayacağız. Onlara yardım ve yataklık edenleri unutmayacağız. Ayrıca bir daha böyle badirelerin yaşanmaması için de birilerinin gelip de din tüccarlığı yapmasına da izin vermeyeceğiz." diye konuştu.

Vali Yardımcısı Kubilay Ant konuşmasında  “15 Temmuz şehitlerini anma milli birlik ve demokrasi gününüzü şimdiden tebrik ediyorum. Bu önemli günümüz bugün başlattığımız programlarla 16 Temmuz günü sona erecek olan etkinliklerle bir dizi programlarla kutlanacaktır. 15 Temmuz şehitlerimiz anılacaktır. 1984 yılından itibaren hain terör örgütleri ile sürekli mücadele ettik. İç güvenlik şehitlerimiz oldu ve iç güvenlik gazilerimiz oldu. İşte bu kahramanlık destanının, şehitler ve gaziler halkasının en çok parıldadığını 15 Temmuz 2016 akşamı bütün Türkiye’de gördük. Bu vesile ile bütün şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum” dedi.

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 10 Kasım Mesajı

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 10 Kasım Mesajı Yeşilova Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 79. ölüm yıl dönümü münase...

Anneler Günü Kutlu Olsun

Anneler Günü Kutlu Olsun TÜM ANNELERİMİZİN ANNNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN