REYHAN MUN
Ölüm Tarihi :5/19/2018

Yeşilova Hizmete Doyacak

Tarih 28 Aralık 2017, 22:09 Editör Yeşilova Belediyesi

Aksaray Yenigün Gazetesi Beldemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımız Adnan Bayraktar'dan yapılan çalışmalar hakkında röportaj yaptı.

Belediye Başkanı Adnan Bayraktar Yenigün Gazetesine  yaptığı açıklamada;
"Yeşilova Kasabasında yapmış olduğumuz çalışmalar beldemiz için oldukça önemliyatırımların gelmesine sebep olacak. Bu yıl 80 km yol yaparken 90 bin metrekarekilitli taş parke döşedik. Aksaray duble yol açılıyor. Bununla beraber 1 adetbüyük oyun dinlenme parkı, 2 adet küçük çocuk parkı yaptık. Büyük bir düğünsalonu hizmete açıldı. 10 adet Belediyemize araç aldık. Yol süpürme, İtfaiye,traktör, ekskavatör, kamyon araçları makine parkımızda bulunuyor.

Biz Yeşilova kasabamızın daha güzel hizmetlerekavuşması için geceli gündüzlü proje yapmak için çaba harcıyoruz. Yeşilova Belediyemiz için sürpriz bir projemiz var onun hayata geçirilmesi içinAnkara'da görüşmeler yapıyoruz" dedi.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun. Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR'ın Ramazan-ı Şerif ayı kutlama mesajı.

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı Başkan Adnan BAYRAKTAR, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Ç...

2015 YILIN BAŞKANI