REYHAN MUN
Ölüm Tarihi :5/19/2018

Başkanımızın Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

Tarih 08 Mart 2018, 10:07 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında "Bir toplumda kadınların yüzü gülmüyorsa o toplumun huzurlu bir toplum olmasının mümkün olmadığını söyledi. "

“Kadınlar ailenin temel direğidir. Toplumumuzun geleceğini annelerin yetiştirdiği insanlar şekillendirecektir. Bir kadının, bir annenin yüzü gülmüyorsa, kendisini değerli hissetmiyorsa, toplamdaki ve ailedeki yerine tam olarak kavuşmamışsa o toplumun huzurlu bir toplum olması mümkün değildir.

Kadın; annedir, şefkattir, özverinin simgesidir. Bizlere iyiyi-doğruyu, sevgiyi-saygıyı, paylaşmayı öğreten ilk öğretmendir. Dolayısıyla, kadınlarımızın eğitimli, bilgili ve bilinçli olması sağlıklı bir toplumun ön şartıdır. Zira kadınlar, özelde ailenin genelde ise toplumun temelini oluşturmaktadırlar. Ayrıca, “Cennet annelerin ayakları altındadır” buyruğuna yürekten inanan bir dinin mensubu olarak, kadınlara yönelik her türlü şiddete, ayrımcılığa ve istismara karşı çıkmamız gerekmektedir.

Bu düşüncelerle, öncelikle beldemizde bulunan kadınlar olmak üzere tüm kadınlarımızın  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, geleceğin daha güzel olmasını diliyorum.”

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun. Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR'ın Ramazan-ı Şerif ayı kutlama mesajı.

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı Başkan Adnan BAYRAKTAR, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Ç...

2015 YILIN BAŞKANI