SABRİYE USLU
Ölüm Tarihi :8/28/2018

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 15 Temmuz Mesajı

Tarih 15 Temmuz 2018, 00:34 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanımız Sayın Adnan BAYRAKTAR'ın 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Tarihi nice zafer ve destanlarla dolu yüce milletimiz bir kez daha ecdadına ve tarihine yakışır şekilde 15 Temmuz gecesi darbeye kalkışan Fetöcü hainlere ve işbirlikçilerine gereken dersi vermiştir. Hainler topluluğunun uçak, tank ve ağır silahlarına karşı İstiklal Marşımızdaki gibi göğsünü siper ederek tarihte eşi benzeri görülmemiş bir kahramanlıkla göğsünü siper etmiştir.

O gece, milletin cesaretini kırmak için yaptıkları her saldırıyla cesaretimiz daha da artmış, tarihimizin en görkemli destanlarından biri yaşanarak yazılmıştır. Hemşehrimiz Şehit Emniyet Müdürü ÖNDER GÜZEL gözünü kırpmadan şehadete koşmuş, al bayrağın kalbindeki yıldız olmuştur.

Bizler şehitlerimizin emaneti olan bu topraklarda, aynı inanç ve vatan sevdasıyla güzel Türkiye’mizin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz. Vatan uğruna canını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı, hayırlı ömürler ve ailelerine sabır diliyorum.

Yeşilova Belediye Başkanı

15 Temmuz Destanı

• Bu kategoriye henüz haber eklenmedi.

2015 YILIN BAŞKANI