SABRİYE USLU
Ölüm Tarihi :8/28/2018

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Başladı

Tarih 19 Eylül 2018, 11:06 Editör Yeşilova Belediyesi

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Yeşilova’da da 3 aylık yaz tatilinin ardından öğrenciler yeni eğitim yılına merhaba dedi. Yeşilova’da ilk, orta ve lise olmak tüm alanlarda öğrencleri için ilk ders zili çaldı ve öğrencilerle birlikte öğretmenler de okullardaki görevlerine başladı.

Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz 17.09.2018 itibari ile ders başı yaparak okulları, öğretmenleri, arkadaşları ve kitapları ile buluştular. Bilgiyi üreten ve paylaşan, insanlığın yararına sunabilen genç nesiller, ülkelerin en büyük zenginliğidir.

Araştırıp sorgulayan , bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip eden,Atatürk ilke ve inkılaplarını kavrayan,yeni nesiller yetiştirmek adına yeni bir heyecanla değerlendirilmesi gereken yeni eğitim öğretim dönemi, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesi üzerine çıkarmalıdır.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Eğitimdir ki bir ulusu, ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatır; ya da tutsaklık ve düşkünlüğe bırakır.’ sözleri ile;

2018~2019 Eğitim Öğretim yılına başlarken çocuklarımızın, gençlerimizin heyecan ve coşkularını yürekten paylaşıyor, değerli öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Gaziler Günü Kutlu Olsun

Gaziler Günü Kutlu Olsun Vatanımızın ve Milletimizin bütünlüğü uğruna hayatlarını ortaya koyarak "Gazilik" onuruna erişen kahraman Gazilerim...

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun. Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR'ın Ramazan-ı Şerif ayı kutlama mesajı.

2015 YILIN BAŞKANI