SABRİYE USLU
Ölüm Tarihi :8/28/2018

Cumhuriyetimizin 95.Yılı Kutlu Olsun

Tarih 28 Ekim 2018, 15:01 Editör Yeşilova Belediyesi

Yeşilova Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıldönümünü kutladı.

CUMHURİYETİMİZİN 95.YILI KUTLU OLSUN.

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın Cumhuriyet Bayramı mesajı şöyle: “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutlamaktayız. Kurtuluş Savaşı, ulusumuzun var olma savaşı, Cumhuriyet ise, yeniden dirilişin simgesidir.

Türk toplumunun, tarihte eşine ender rastlanan bir azim ve irade ile zafere ulaştığı İstiklal Harbi, milletimizin bağımsızlık mücadelesinde ne kadar kararlı olduğunun ve vatan topraklarının bölünemeyeceğinin tarihi bir ispatıdır.

Ülkemizin bir ve beraber olarak dünya milletler ailesi içindeki yerini yükseltmesinin önemi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir kez daha ortaya çıkmıştır. Ülke olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ecdadımızın 29 Ekim 1923’te yaktıkları Cumhuriyet meşalesi ile aydınlanırken; muasır medeniyetler seviyesine yükselmek ve lider ülke olmak için de büyük adımlar atıyoruz.

Bu vesileyle; Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yılında başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükran ve minnetlerimizi sunuyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun Bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, me...

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98.Yılı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98.Yılı Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR; İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. Yılını kutladı.

2015 YILIN BAŞKANI