SABRİYE USLU
Ölüm Tarihi :8/28/2018

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 10 Kasım Mesajı

Tarih 10 Kasım 2018, 01:06 Editör Yeşilova Belediyesi

Yeşilova Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 80. ölüm yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

"Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 80. yılında, ulusça saygı, sevgi ve şükranla anıyoruz.

O, bilgisi, sevgisi, hoşgörüsü, barışçılığı ve demokrat kişiliği ile tüm insanlığın saygı duyduğu örnek bir liderdir. Büyük Önder Atatürk, ülkenin ve halkın içinde bulunduğu olanaksızlıklara boyun eğmemiş, kararlı ve dirençli tutumuyla Türk halkını bağımsız Türkiye ülküsü doğrultusunda yönlendirerek zafere ulaştırmıştır. Aramızdan ayrılışının 80. yılında, Türk Ulusu’nun gönlünde ölümsüzleşen Büyük Önder Atatürk’ü bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyorum"

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun Bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, me...

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98.Yılı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98.Yılı Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR; İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. Yılını kutladı.

2015 YILIN BAŞKANI