REYHAN MUN
Ölüm Tarihi :5/19/2018

Yılın Belediye Başkanı

Yılın Belediye Başkanı "Adnan BAYRAKTAR"

Tarih 27 Aralık 2015, 21:02 Editör Yeşilova Belediyesi

Her ay yayınlanan "Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi" Projeleri ve çalışmalarıyla dikkat çeken Belediye Başkanımız Adnan BAYRAKTAR'a "Yılın Başarılı Belediye Başkanı" ödülünü verdi.

Yılın Başarılı Belediye Başkanı ödülü Adnan BAYRAKTAR'a verildi.

Her ay yayınlanan "Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi"  Projeleri ve çalışmalarıyla dikkat çeken  Belediye Başkanımız Adnan BAYRAKTAR'a  "Yılın Başarılı Belediye Başkanı"  ödülünü verdi.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl Altıncısı düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri" Anket çalışmasında Türkiye’nin dört bir yanından başarılı belediyelerin uyguladıkları ve uygulamakta oldukları projeleri yayınlayan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi EYLÜL 2015 sayısında Yeşilova Belediyemizin çalışmalarına yer vermişti.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun. Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR'ın Ramazan-ı Şerif ayı kutlama mesajı.

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı Başkan Adnan BAYRAKTAR, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Ç...

2015 YILIN BAŞKANI