ANKARA

Başkan Adnan Bayraktar Göreve Başladı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde İYİ Partiden Yeşilova Belediye Başkanı seçilen Adnan BAYRAKTAR, düzenlenen törenle Yeşilova Belediye Başkanlığı görevini devraldı ve Başkanlık makamına oturdu.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Yeşilova Belediye Başkanı seçilen Adnan BAYRAKTAR görevi devraldı.

Belediye binasında düzenlenen törende Kurban kesilerek dualarla hep birlikte Amin denilerek görevi devralan  Adnan BAYRAKTAR makamına geçti.

Başkanımız  Adnan BAYRAKTAR, "Bir yerel seçimi geride bıraktık. sonuçların Beldemize, insanımıza güzelliklere, mutluluğa vesile olmasını diliyorum. Burada en büyük sevincim, seçimlerin hiçbir olumsuzluk yaşanmadan, büyük bir olgunluk içinde sonuçlanmasıdır. Öncelikle hoşgörü ortamına katkı sağlayan tüm hemşehrilerime, bütün partilerimizin temsilcilerine, milletvekilimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hizmet yarışında bayrağı daha yukarılara taşımak için ekibimle birlikte yoğun gayret göstereceğiz." dedi.

Ayrıca; Yeşilova Belediyesi Belediye Başkanlığı göreve başlama programımıza iştirak eden; Milletvekilimiz Sayın Turan YALDIR’a İl Başkanımız Sayın Sercan BELGEMEN’e, İl Teşkilatı ve Belde Teşkilatı Üyelerimize, Belediye Meclis Üyelerimize ve bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan Kıymetli Yeşilova’lı Hemşehrilerime can-ı gönülden teşekkür eder, saygılar sunarım.

Sevgi, saygı ve muhabbetlerimle…

Yeşilova Belediye Başkanı

Copyrigt © TR 2024 Yeşilova Belediyesi